Σήμερα είχαμε τη χαρά να μιλήσουμε με τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου ο οποίος δέχτηκε να μας δώσει συνέντευξη και μάλιστα μας έδωσε συγχαρητήρια για την εξαιρετική, όπως τη χαρακτήρισε, δουλειά μας. Ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να μας μιλήσει για την αγάπη που τρέφει για τα μπλογκ - άλλωστε από την πρώτη στιγμή που δολοφονήθηκε ο μπλογκερ Σωκράτης Γκιόλιας έκανε απανωτές δηλώσεις ενώ και σήμερα έκανε τουλάχιστον 3-4 δηλώσεις όπου καταδίκασε τους τρομοκράτες και εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια.

Όσον αφορά το BANG-GR, ο κ. Παπανδρέου έδωσε συγχαρητήρια για τις αποκαλύψεις που κάνουμε σε καθημερινή βάση και τόνισε πως μας διαβάζει ανελλιπώς(στη φωτογραφία διαβάζει την τελευταία αποκάλυψή μας). Επίσης μας αποκάλυψε πως σερφάρει όλη τη μέρα γιατί η τρόικα έχει αναλάβει τη διακυβέρνηση και δεν έχει τι να κάνει.

Για την απεργία των φορτηγατζήδων και την έλλειψη βενζίνης σημείωσε ότι ούτε αυτός θέλει να παιδεύεται ο κόσμος αλλά, όπως είπε, και ο ίδιος ταλαιπωρείται. Σήμερα αναγκάστηκε να πάει από την Αθήνα στη Βουλγαρία για να φουλάρει, και "είναι ζωτικής σημασίας αφού η χώρα τον έχει ανάγκη και θα μείνει ακυβέρνητη αν ξεμείνει από αμόλυβδη και δεν πάει στη δουλειά".

1 σχόλια »

  • Κωστας είπε:

    Άλλη μια παπαριά, από τα δέκα post και τα δέκα είναι παπαριές...

    Σε πήρανε χαμπάρι ρεεεε

  • Δημοσίευση σχολίου

    Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.