ΠΕΡΙΕΚΟΨΕ, ΓΙΑ ΑΡΧΗ, 2 ΕΚ. ΠΟΛΙΤΕΣ
Το πρώτο έργο του Υπουργού Ακρατείας Ηλία Μόσιαλου, όταν ανέλαβε τον κρίσιμο τομέα της προπαγάνδας, ήταν η κατάργηση της ενημέρωσης των δημοσιοκάφρων. Αυτό ήταν όμως απλώς ένα μικρό δείγμα των μεταρρυθμίσεων που θα ακολουθούσαν. Ο Υπουργός έδωσε εντολή «να κλείσει άμεσα η ΕΡΤ1» και αυτή τη στιγμή που γράφεται το κείμενο, έχουν βγει οι υπηρεσίες του κράτους στους δρόμους και ψάχνουν αυτό τον τηλεοπτικό σταθμό. Σύμφωνα με πληροφορίες έχει εντοπιστεί ένα κανάλι που λέγεται «ΕΤ1», και φέρεται να κρύβεται από πίσω του η ΕΡΤ1.

Αλλά αυτό το λουκέτο δεν είναι τίποτα σπουδαίο. Ο Ηλίας ο Μόσιαλος κατάφερε να κάνει ακόμα μεγαλύτερες περικοπές. Να φανταστείτε, έκλεισε ήδη 6 από τα 8 κανάλια του BBC. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «στην Αγγλία, στην οποία έζησα 19 χρόνια, με 60 εκατομμύρια πολίτες έχει το BBC1 και το BBC2». Δηλαδή έβαλε λουκέτο στα BBC Three, BBC Four, BBC HD, CBBC, BBC News Channel, BBC Parliament. 19 χρόνια στην Αγγλία, έχει μάθει τα πάντα περί μέσων ενημέρωσης.

Κι όμως δεν τελειώνουν εκεί οι περικοπές: Συγχρόνως ο κος Μόσιαλος περιέκοψε κατά ένα εκατομμύριο επτακόσιους ογδόντα επτά χιλιάδες εξακόσιους ενενήντα (1.787.690) τους Έλληνες πολίτες καθώς τόνισε ότι «οι Έλληνες είναι μόνο 9.000.000». Σύμφωνα με την απογραφή, οι Έλληνες- πριν τη δήλωση του Μόσιαλου- ήταν 10.787.690. Πολλοί ενδέχεται να πήδηξαν στη θάλασσα μετά την υπουργοποίησή του.

Διαβάστε σχετικά
1. “Διακόπτουμε τη λειτουργία της ΕΡΤ 1, με κριτήριο ότι έχει τη χαμηλότερη τηλεθέαση απ’ όλα τα κανάλια της χώρας, δημόσια και ιδιωτικά.”
2. Το BBC έχει οκτώ κανάλια BBC UK Channels » BBC One, BBC Two, BBC Three, BBC Four, BBC HD, CBBC, BBC News Channel, BBC Parliament.
3. Σύμφωνα με τον Ηλία τον ανταγωνιστικούλη Νο2, οι Ελληνες είναι -όπως μας έλεγε και ματαξανάλεγε στη ΝΕΤ- μόλις εννέα εκατομμύρια.

1 σχόλια »

  • Ανώνυμος είπε:

    Χα χα χα! 9 εκ. ειπε; Ούτε αυτό δεν ξέρει;

  • Δημοσίευση σχολίου

    Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.