ΑΘΗΝΑ-Στο πρωθυπουργικό γραφείο παλιότερα υπήρχε ο πίνακας του Θεόδωρου Βρυζάκη «Η Ελλάς ευγνωμονούσα». Στην αλλαγή πρωθυπουργού ο πίνακας «χάθηκε». Όταν ο κ. Γ. Παπανδρέου έδωσε συνέντευξη πριν λίγους μήνες στο «Βήμα της Κυριακής» και φωτογραφήθηκε στο γραφείο του δημιουργήθηκε θέμα καθώς είδε ο κόσμος ότι ο πατριωτικός πίνακας λείπει.

Σήμερα σας αποκαλύπτουμε ότι ο Γ.Παπανδρέου γύρισε από το Ισραήλ με έναν πίνακα που του έκανε δώρο ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπένταμιν Νετανιάχου και απεικονίζει Εβραίους και τον τοποθέτησε στη θέση του πίνακα «Η Ελλάς ευγνωμονούσα» ο οποίος παρεμπιπτόντως δεν χάθηκε - ο πρώην πρωθυπουργός κ. Καραμανλής τον πήρε στο σπίτι του στη Ραφήνα όμως μέχρι στιγμής δεν καταφέραμε να έχουμε στα χέρια μας φωτογραφικό ντοκουμέντο, αλλά ο λόγος μας είναι εγγύηση.

21 σχόλια »

  • Ανώνυμος είπε:

    Του τα έχωνε προχθες και μια εφημερίδα του Τζέφρι για τον πίνακα. Είναι απίστευτο αυτό που έκανε.

  • Augofetas είπε:

    Αν ήθελε να βάλει Εβραίο οπωσδήποτε, γιατί δεν έβαζε μια εικόνα του Χριστού?

  • Ανώνυμος είπε:

    Ό,τι ανοησία ακούσετε από τους γνωστούς ισλαμικά προσκείμενους κύκλους, την αναμεταδίδετε αβασάνιστα; Εκτός κι αν ανήκετε σ' αυτούς.

  • Unknown είπε:

    ναι τουλαχιστον αν εβαζε του χριστου θα ηταν του μονου εβραιου που αξιζε απο αυτους τους μαλακες!!!

  • Αριστόφιλος είπε:

    Συμφωνώ με τον αυγόφετα !!!

  • Ανώνυμος είπε:

    Tι νόημα έχει αυτό το κακόγουστο αστείο;

  • Ανώνυμος είπε:

    Ρε ειναι αληθεια η μας δουλευετε ???

  • Γιωργος Αντωνιου είπε:

    Δεν ειναι καθολου αστειο.
    Αν δεν αποδειξεις την υποταγη σου στους σιονιστες (Ροθστσιλιντς κα.) δεν γινεσαι αρχηγος κοματος ποσο μαλλον πρωθυπουργος.
    Για κοιταξτε τον Τζορτζ Οσμπορν υπουργο της Βρετανιας ..

    http://antioligarch.wordpress.com/2009/03/08/oligarchs-den/

  • Ανώνυμος είπε:

    Ο λόγος σας είναι εγγύση, στάνταρ.
    Όπως ήταν και του Σωκράτη ένα πράγμα. Θα τον βρεις σε οποιοδήποτε λεξικό στο λήμμα αξιοπιστία και φερεγγυότητα.
    Παρεπιμπτόντως πολύ ωραία η φωτο που τον δείχνει μπλε τον πίνακα από πίσω. Μας φώτισε.
    Επίσης αφού είναι από συνέντευξη του Βήματος που είναι ο σύνδεσμος για την πηγή?
    Περιττό να αναφέρω πόσο εύκολο είναι να φτιάξεις κάτι τέτοιο στο Photoshop.

  • Ανώνυμος είπε:

    Παιδιά μην ανησυχείτε … τον καινούριο πίνακα ο ΓΑΠ τον χρειάζεται για να εξασκείται στο σημάδι με βελάκια, αθλητής γάρ … άλλα και Ελληναράς. Το μεγάλο μυστικό όμως, είναι ότι τα βελάκια έχουν βεντούζα μπροστά όχι αιχμή. Σκεφτείτε να μπουν οι ΔΝΤδες στο γραφείο του Jef και να δουν τρύπες στους απεικονιζόμενους του «περιούσιου» λαού; Όλο το σχέδιο να «αρπάξει» τα 110 δις, που υποσχέθηκε προεκλογικά στον Ελληνικό λαό, θα πήγαινε στράφι και ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.

  • Ανώνυμος είπε:

    Ποινικός κώδικας
    Αρθ. 362. ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ
    Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την τιμή ή την υπόληψη του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί και μαζί με την ποινή της φυλάκισης.
    Αρθ. 363. ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ
    Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών· μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.
    Αρθ. 386Α. ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ
    Όποιος, με σκοπό να προσπορίσει στον εαυτό του ή σε άλλον παράνομο περιουσιακό όφελος, βλάπτει ξένη περιουσία, επηρεάζοντας τα στοιχεία υπολογιστή είτε με μη ορθή διαμόρφωση του προγράμματος είτε με επέμβαση κατά την εφαρμογή του είτε με χρησιμοποίηση μη ορθών ή ελλιπών στοιχείων είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, τιμωρείται με τις ποινές του προηγούμενου άρθρου. Περιουσιακή βλάβη υφίσταται και αν τα πρόσωπα που την υπέστησαν είναι άδηλα. Για την εκτίμηση του ύψους της ζημίας είναι αδιάφορο αν παθόντες είναι ένα ή περισσότερα πρόσωπα.
    Αρθ. 370Β.
    1. Όποιος αθέμιτα αντιγράφει, αποτυπώνει, χρησιμοποιεί, αποκαλύπτει σε τρίτον ή οπωσδήποτε παραβιάζει στοιχεία ή προγράμματα υπολογιστών, τα οποία συνιστούν κρατικά, επιστημονικά ή επαγγελματικά απόρρητα ή απόρρητα επιχείρησης του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών. Ως απόρρητα θεωρούνται και εκείνα που ο νόμιμος κάτοχος τους, από δικαιολογημένο ενδιαφέρον τα μεταχειρίζεται ως απόρρητα, ιδίως όταν έχει λάβει μέτρα για να παρεμποδίζονται τρίτοι να λάβουν γνώση τους.
    2. Αν ο δράστης είναι στην υπηρεσία του κατόχου των στοιχείων, καθώς και αν το απόρρητο είναι ιδιαίτερα μεγάλης οικονομικής σημασίας, επιβάλλεται φυλάκιση τουλάχιστον ενός έτους.
    3. Αν πρόκειται για στρατιωτικό ή διπλωματικό απόρρητο ή για απόρρητο που αναφέρεται στην ασφάλεια του κράτους, η κατά την § 1 πράξη τιμωρείται κατά τα άρθρα 146 και 147.
    4. Οι πράξεις που προβλέπονται στις §§ 1 και 2 διώκονται ύστερα από έγκληση.

    Αρθ. 367.
    1. Δεν αποτελούν άδικη πράξη: α) οι δυσμενείς κρίσεις για επιστημονικές, καλλιτεχνικές ή επαγγελματικές εργασίες· β) οι δυσμενείς εκφράσεις που περιέχονται σε έγγραφο δημόσιας αρχής για αντικείμενα που ανάγονται στον κύκλο της υπηρεσίας της, καθώς και γ) οι εκδηλώσεις που γίνονται για την εκτέλεση νόμιμων καθηκόντων, την άσκηση νόμιμης εξουσίας ή για την διαφύλαξη (προστασία) δικαιώματος ή από άλλο δικαιολογημένο ενδιαφέρον ή δ) σε ανάλογες περιπτώσεις.
    2. Η προηγούμενη διάταξη δεν εφαρμόζεται: α) όταν οι παραπάνω κρίσεις και εκδηλώσεις περιέχουν τα συστατικά στοιχεία της πράξης του άρθρου 363, καθώς και β) όταν από τον τρόπο της εκδήλωσης ή από τις περιστάσεις υπό τις οποίες τελέστηκε η πράξη, προκύπτει σκοπός εξύβρισης.

  • Ανώνυμος είπε:

    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_5865.html

  • Ανώνυμος είπε:

    probokatores lamogia tha erthei i ora olon sas

  • rns είπε:

    diavaste to...
    http://tiresias-press.blogspot.com/2010/08/blog-post_5865.html

  • Ανώνυμος είπε:

    Σε μία εποχή όπου διακυβεύονται δικαιώματα και εθνική ανεξαρτησία, τέτοια δημοσιεύματα τα οποία εν γνώσει των συντακτών των είναι αναληθή, αποτελούν τη χειρότερη μορφή αξιοποίησης της γραφής και δημοσιογραφίας. Μόνο αν έχων κάποιος σκοπιμότητες και προβοκατόρικες τάσεις θα προέβαινε σε τέτοια εκρηξιγενή αθλιότητα.
    Σαφώς, άλλως, η βλακεία είναι ανίκητη.
    Έτσι είτε οι γράφοντες το "άρθρο" επιδιώκουν την εφαρμογή του νόμου περί απαγόρευσης των blogs, ή κατά τον ίδιο τρόπο επιδιώκουν να αμαυρώσουν την αξιοπιστία αυτού του είδους δημοσιογραφίας όταν η πλειοψηφία των εφημερίδων και καναλιών ανήκουν σε συγκεκριμένους κύκλους άμεσα συνδεδεμένους με την κυβερνώσα τάξη και πολιτική.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΤΕΙΡΕΣΙΑ όπως αναφέρει ο rns ανωτέρω που δημοσίευσε την αχρειότητα του BANG-GR.
    Δημήτρης Μαραγκός

  • Ανώνυμος είπε:

    Όλα τα ακροδεξιά ζώα αναδημοσίευσαν μόλις άκουσαν για Εβραίους. Ό,τι βλέπουν μπροστά τους το δημοσιεύουν χωρίς να κάνουν μια έρευνα πριν για να διαπιστώσουν αν ισχύει.

    Τειρεσία, hellenicrevenge, eglimatikotita, peripatris και λοιποί βλάκες περιμένετε να σας εμπιστευτεί κανείς;

  • apneagr είπε:

    Καλά δεν υπάρχει κάποιος να κατεβάσει το post; μετά θα φταίνε αν μας καπελώσουν όλους (μαζί με τους παπαρες θα την πληρώσουν όλοι) με κανένα μπλογκονόμο!!!

  • Ανώνυμος είπε: Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
  • Ανώνυμος είπε:

    Κύριε συντάκτη....Θα πρέπει να είσαι και πολύ λαμόγιο για να θολώνεις έτσι τα νερά..Καλά παίζεις με την ανθελληνικότητα ..των κρατούντων.
    ΄Ετσι τους καυτηριάζεις;

  • Ανώνυμος είπε:

    Photoshop

  • Δημοσίευση σχολίου

    Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.