Προεδρικό Μέγαρο- Για οικονομικούς λόγους φέτος στην εκδήλωση για την 36η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας δεν προσφέρθηκε ακριβό γεύμα αλλά σάντουιτς και ό,τι άλλο ήθελε ο καθένας να παραγγείλει. Ο κ. Γ. Νικητιάδης ανέλαβε την παραγγελία καθώς το "ντελίβερι μπόυ" απέφυγε, όπως συνηθίζεται τελευταία, να την παραδώσει για δύο λόγους: 1ον γιατί δεν δίνουν πουρμπουάρ πλέον οι πολιτικοί μας και δεύτερον ασφαλώς γιατί οι τρομοκρατικές οργανώσεις έχουν βάλει σημάδι τους βουλευτές και τους γύρω τους.

Έτσι, αφού και ο κ. Γερουλάνος δεν του έχει εκχωρήσει καμία αρμοδιότητα και δεν έχει υποχρεώσεις, ο αξιέπαινος για το έργο του υφυπουργός ρώτησε τους προσκεκλημένους τι επιθυμούν και μετά πήγε να φέρει τα φαγητά με το μοτοσακό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι πολιτικοί έφαγαν πικάντικα χωριάτικα λουκάνικα ενώ στους υπόλοιπους ως είθισται σερβιρίστηκε από τον Κάρολο Παπούλια κουτόχορτο.

(Στη φωτογραφία ο κ. Γιώργος Νικητιάδης τη στιγμή που μοιράζει τα σάντουιτς στους προσκεκλημένους, ο κ. Αλέξης Τσίπρας ο οποίος είχε φάει νωρίτερα λουκάνικα και δεν ήθελε άλλο και ο κ. Φώτης Κουβέλης)

0 σχόλια »

Δημοσίευση σχολίου

Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.