ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Χιλιάδες ήταν οι «Αγανακτισμένοι» που μαζεύτηκαν στο Σύνταγμα καθότι η ανεργία έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ και βαριούνται να κάθονται όλη μέρα στο σπίτι τους. Οι διαδηλωτές έχουν αγανακτήσει με τους βουλευτές γιατί, ενώ πηγαίνουν κάθε μέρα έξω από τη βουλή, δεν βρίσκουν κανέναν βουλευτή για να τους βολέψει στο δημόσιο.

Οι διαδηλωτές έχουν διαφορετικές ιδεολογίες. Εμείς είδαμε ανθρώπους μετά τη διαδήλωση να πηγαίνουν για πίτσα, άλλους για πατσά, άλλοι αγόρασαν "βρώμικα" από τις καντίνες κοκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί πήγαν με τις κατσαρόλες τους στα συσσίτια. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, οι κατσαρόλες και τα συσσίτια είναι μια προετοιμασία που κάνουν προκειμένου (όταν καταφέρουν το στόχο τους, δηλαδή ακυρωθεί η συμφωνία με τους δανειστές και χρεοκοπήσουμε) να πηγαίνουμε όλοι με αυτό τον τρόπο για φαγητό.

Οι διαδηλωτές έχουν «αγανακτήσει» και με τον τηλεοπτικό σταθμό Mega επειδή πάνω από 90 χιλιάδες πολίτες έχουν δηλώσει στο Facebook ότι τους αρέσει το «Mega Tv» ενώ περίπου 130 χιλιάδες έχουν δηλώσει ότι είναι «Αγανακτισμένοι». Είναι σαφώς περισσότεροι οι «Αγανακτισμένοι» αλλά αυτό που τους έχει εξοργίσει είναι ότι ακόμα και σήμερα σχεδόν 500.000 άτομα δηλώνουν στο facebook ότι τους αρέσει «το Νησί» ενώ, όταν η σειρά έπαιζε, ήταν ακόμα περισσότεροι. Το Bang-gr ρώτησε έναν ινστρούχτορά τους ο οποίος αμφισβήτησε τα «στημένα» στοιχεία και τόνισε ότι οι Αγανακτισμένοι θα συνεχίσουν τις διαδηλώσεις με στόχο να βγουν όλοι οι Ελληνες στους δρόμους, να μη μείνει κανείς στο σπίτι του και, άρα, να μην έχει τηλεθέαση το Μega.

*Στο πανό βλέπετε ένα από τα έξυπνα συνθήματά τους. Όλοι μαζί φώναζαν ότι «δεν θέλουν τους πολιτικούς, γιατί μπορούν και οι ίδιοι να μας χρεοκοπήσουν»

0 σχόλια »

Δημοσίευση σχολίου

Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.