ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ
Εμείς στο bang-gr, σ' αυτό το ιστορικό μπλογκ, είναι γνωστό ότι δεν μασάμε τα λόγια μας. Όπως θα ακούσατε, ο πρωθυπουργός Βαγγέλης Βενιζέλος ανακοίνωσε πρόσφατα ότι όποιος έχει σπίτι θα πληρώσει ακριβά. Επίσης μάθαμε ότι η Μέρκελ μας ετοιμάζει χρεοκοπία στα μέτρα της. Συγκεκριμένα η Γερμανίδα δήλωσε «δεν θα αφήσω την Ελλάδα να πάει σε ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ χρεοκοπία» - δηλαδή η πτώχευση θα είναι μεθοδευμένη. Την ίδια ώρα γράφεται ότι οι πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδας είναι στο 98%.

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ; Ο πρωθυπουργός Βαγγέλης Β. ζήτησε από την τρόικα να μας πιέσουν ώστε να πειστεί ο ελληνικός λαός για την αναγκαιότητα των μέτρων. Με αυτό τον τρόπο, η κυβέρνηση ελπίζει να αποφύγει τις εκλογές και οι Ευρωπαίοι ελπίζουν ότι εξασφαλίζονται οι δανειστές. Χρεοκοπία και έξοδος από το ευρώ ΔΕΝ υπάρχει στις σκέψεις τους, καθότι το Ράιχ θα οδηγούνταν σε μακρά ύφεση, μετά και το ντόμινο, από την τεράστια μείωση των εξαγωγών.

Ευρωπαίος βουλευτής του Ευρωκοινοβουλίου που μίλησε στο bang-gr, υποστηρίζει ότι αν δεν ήταν σε συνεννόηση Μέρκελ-Βενιζέλου το παραμύθι των τελευταίων ημερών, η Ελλάδα θα είχε κινηθεί άμεσα ώστε να εξασφαλίσει το μέλλον της (με κάθε ηθικό δικαίωμα). Με απλά λόγια, αν η κα Μέρκελ δήλωνε, χωρίς να της το έχει ζητήσει η ελληνική κυβέρνηση, ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει όταν θέλει αυτή και οι τράπεζές της, ο Έλληνας πρωθυπουργός θα απειλούσε άμεσα και εκβιαστικά ώστε να εξασφαλίσει ότι η χώρα δεν θα πτωχεύσει. Αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ούτε πρόκειται.

1 σχόλια »

  • Ανώνυμος είπε:

    ο βαγγελακης και ο πεθερος του ο μπακατσελος προεδρος του ΕΚΕΟ(κεντρο ελεγχου οπλων)15 συναπτα ετη τα επαιρναν απο τις βιομηχανιες οπλων για λογαρισμο των παπανδρεου

  • Δημοσίευση σχολίου

    Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.