ΑΘΗΝΑ- Τα περισσότερα πρατήρια υγρών καυσίμων έχουν «στεγνώσει» καθώς οι πολίτες που ζητούν βενζίνη είναι πολλοί και τα πρατήρια που έχουν λίγα. Σήμερα ο κύριος Κώστας Πονηρός, ο οποίος έχει αρκετά πρατήρια σε όλη την Ελλάδα, έστησε ένα έξυπνο δίκτυο με οχήματα που πηγαίνουν τη βενζίνη στα αυτοκίνητα των πολιτών όπου κι αν βρίσκονται. Το μόνο που κάνουν οι πολίτες που το έχουν μάθει από το πρωί είναι να τηλεφωνούν στα 210 9098600-1-2. Όπως μας λέει ο κ. Πονηρός είναι τυχερός καθώς έχει μικρά οχήματα και τα χρησιμοποιεί για να μεταφέρει το καύσιμο. Επίσης μας διαβεβαιώνει ότι σε λίγα λεπτά από την ώρα που δέχεται το τηλεφώνημα φτάνει σε κάθε γωνία της Αθήνας!

Τέλος μας ενημέρωσε πως όποιος κατοικεί στην επαρχία και θέλει να φουλάρει, μπορεί να τηλεφωνήσει στα ίδια νούμετα και να ζητήσει το τηλέφωνο για την πόλη του.

0 σχόλια »

Δημοσίευση σχολίου

Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.