ΑΘΗΝΑ- Κάποιοι θα κάνουν λόγο για επιστροφή στο παρελθόν και ίσως θα έχουν δίκιο. Η γνωστή εντολή του μνημονίου που τόσος ντόρος έγινε θα αρχίσει να εφαρμόζεται από την επόμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα σήμερα ο πρωθυπουργός έδωσε εντολή να προχωρήσει το κοινοβούλιο σε ψήφιση νομοσχεδίου που θα επιβάλλεται εξορία σε όποιον, όπως θα αναφέρει σχετικά, "καταλύοντας τη δημοκρατία προκαλεί σοβαρή διαταραχή στην κοινωνική και οικονομική ζωή της χώρας". Η απόφαση πάρθηκε μετά από πιέσεις της τρόικας στον πρωθυπουργό ο οποίος θα... ξυλοκοπούσε και τους τρεις μαζί όταν κάποια στιγμή, με τους εκφοβισμούς των αναίσχυντων, άναψαν τα αίματα. Η τριάδα του ΔΝΤ απείλησε να εμποδίσει τις επόμενες δόσεις και να χρεοκοπήσει την Ελλάδα αν δεν σταματήσουν άμεσα οι πολίτες να μιλούν και ο κ. Παπανδρέου αναγκάστηκε να κάνει πίσω.

Στη δήλωση που θα κάνει για το θέμα, ο Γιώργος Παπανδρέου, θα αναφερθεί στις γνωστές εξορίες του παππού του και θα προσπαθήσει έμμεσα να περάσει το μήνυμα πως τα παιδιά των εξορισμένων έχουν ευκαιρίες στο μέλλον ακόμα και για τη θέση του πρωθυπουργού. Η έξυπνη αυτή κίνηση με το υποσυνείδητο μήνυμα έχει Αμερικανική υπογραφή, δηλαδή την πρόταση έκανε σύμβουλος του πρωθυπουργού από τις ΗΠΑ.

10 σχόλια »

 • Ανώνυμος είπε:

  φίλε ελπίζω να καταλαβαίνεις οτι αυτό που γράφεις είναι πολύ σοβαρό αν θες δωσε τις πηγες σου

 • ΑΝΤΙ-ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ είπε:

  ναι φιλε δώσε αν είναι να σταλεί σε όλα τα blogs!!!

 • Ανώνυμος είπε:

  Τι να πω; Υπάρχει κάποιο link για το κείμενο που έχεις στη φωτό; Οι παραπάνω αναγνώστες έχουν τα δίκια τους γιατί απ' ότι διαπίστωσα, η συγκεκριμένη σου ανάρτηση αναδημοσιεύτηκε σε πάρα μα πάρα πολλά blogs. Και μπορεί το logo σου να είναι να μη παίρνουμε στα σοβαρά αυτά που γράφονται, όμως τέτοιου είδους θέματα πρέπει να είναι απόλυτα τεκμηριωμένα. Σ' ευχαριστώ, θα περιμένω.

 • Ανώνυμος είπε:

  Κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται ούτε στο μνημόνιο (όπως ψηφίστηκε από τη Βουλή), αλλά ούτε και στην αγγλική του εκδοχή που βρίσκεται εδώ:
  http://www.imf.org/external/pubs/ft/scr/2010/cr10111.pdf
  Προφανώς πρόκειται περί... πλάκας!

 • BANG-GR είπε:

  Οι απαντήσεις μάλλον δόθηκαν, δεν έχω να προσθέσω κάτι.

  Χαίρομαι πάντως για το ενδιαφέρον σας...

 • Ανώνυμος είπε:

  χωρίς πηγή, δυστυχώς είναι για το καλάθι των αχρήστων και κάνεις μεγαλύτερη ζημιά έτσι γιατί όταν θα βγει καμμιά χειρότερη είδηση (πραγματική όμως) δεν θα μπορούμε να το πιστέψουμε και θα φωνάζεις άδικα.

 • Ανώνυμος είπε:

  Κύριε συντάκτη...απο τρόμπα πας καλά...βλέπω

 • Ανώνυμος είπε:

  MONO SAN ANEKDOTO MPORO NA TO PARO....
  AN KAI STHN EPOXH THS NEAS TAKSIS DEN MOY FENETE TPT PERIERGO...

 • Ανώνυμος είπε:

  ΕΙΝΑΙ ΕΔΑΦΙΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
  ΤΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΗ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ ΓΑΠ
  ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
  ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ

  ΚΑΝΤΕ ΖΟΟΜ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΜΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!

  ΞΕΣΤΡΑΒΟΘΕΙΤΑΙ!

 • Ανώνυμος είπε:

  Το μνημόνιο είναι ευτυχία είπαμε. Τι θέλετε και διαμαρτύρεστε;Μια χαρά είναι στην Ικαρία. Στη Γαύδο, στον Άη Στράτη. Είναι κι αυτές ελληνικές γωνιές. Όλα στραβά τα βλέπετε!

 • Δημοσίευση σχολίου

  Όποιος ενοχλείται από σχόλιο αναγνώστη να επικοινωνήσει μαζί μας στο bang-gr@hotmail.com. Αν και δεν έχουμε ευθύνη για κάτι που έγραψε ένας ανώνυμος χρήστης θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα.